Den store jenteturen

Jotunheimen08302014_ (14)Da var den over, jenteturen jeg har drømt om i mange år. Den ble ikke som forventet – den ble enda bedre! Og den ble heller ikke bare høstens høydepunkt, men årets!

Les videre

På denne dag…

Bryllupsdagen…for akkurat 12 år siden ga vi hverandre vårt ja.  Les videre

Ship o´hoi!

Bliksvaerdagan 201414_ (2)«Kaptein Blix er på tur til Bliksvær. Vi har fått flere mystiske meldinger som vi tror er fra den farlige sjørøveren og hans mannskap. Finner Kaptein Blix skatten venter en overraskelse på Solheim. Gled dere små og store!!» Med denne teksten inviterte bliksøyværingane (eller hva de nå enn kaller seg) oss til Bliksværdagan 2014.

Les videre

Kajakk – ny turglede

Sommerpadling14_ (1)For noen uker siden var jeg på kajakkurs, noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det ble en opplevelse langt over forventningene, og har gitt turgleden en helt ny dimensjon.  Les videre

Eggesvikmarsjen – ett sommereventyr

Eggesvikmarsjen 201414_ (11)For nittende år på rad ble den 12 km lange fjellmarsjen arrangert, til glede for rundt 400 store og små. Jeg er glad vi fikk vært med i år, og med været på vår side kunne det ikke blitt en bedre ramme rundt turarrangementet!

Les videre

Jeg gikk en tur på stien

ARTIG PÅ STIEN”Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro. Da hørte jeg fra lien en gjøk som gol ko-ko.”

Ikke fant jeg ro. Ei heller hørte jeg en gjøk som gol ko-ko.

Les videre

Opp er topp!

Rart man blir hoppende glad?

Rart man blir hoppende glad?

Når jobben oppfordrer til å delta på «Ti på topp 2014», tenkte jeg raskt at dette var et aktivt felleskap jeg ville ta del i. Nå er første av ti sjekket ut da jeg og en kollega var på en helt nydelig ettermiddagstur til Skautuva (626 moh) denne uka!

Les videre

Påskeharen er ikke død…

AN - Turspalte april - Paa tur med paaskeharen…sjøl om det ikke er noe snø. Der blir bare litt verre å finne han når det ikke er noen spor etter han i snøen 😉

Les videre

Mat er best på tur

AN Bodø by Turspalte 3 - Mat er best på turSom turspaltist i Avisa Nordlands «Bodø By», kommer man ikke utenom temaet mat på tur! Her er noen superenkle tips til turmat alle kan klare – og ikke minst like 🙂 Nam, nam!

Les videre

Året det var så bratt

Vi tar ut flis2014 er allerede i mars måned. Lite vitner om vinter, kanskje er det derfor tida går så rasende fort?

Les videre

Søndag og sol = ut på tur

Skøytetur på Vatnvatnet 3Jeg har aldri vært noe tess på skøyter. Likevel har jeg ett par. Men det er like artig på isen med akebrett, spør du meg. Les videre

Med egen turspalte

avisanordland_bodoby-20140107_000_00_00Så artig – jeg har fått egen turspalte i lokalavisa! På den måten kan jeg forhåpentligvis  bidra med å inspirere enda flere til å bli like glad i tur og natur som meg og mine.

Les videre

Opp og hopp!

IMG_0308Det nye året er kommet godt i gang og jada; det er like bratt som i fjor. Man får hvertfall ikke tid til å kjede seg (eller noe særlig med søvn med små i hus….mitt julegaveønske nr 1 i år!)

Les videre

Hurra for pappa!

AN - Tiden er ubetaleligVil bare dele denne flotte artikkelen som stod i Avisa Nordland i dag. Reportasjen sier det meste, så jeg trenger ikke skrive noe mer enn at jeg er stolt av gutta mine <3 Les videre

Høstens lyspunkt

Halloween 201320131031_8Så har vi feira Halloween i år som i fjor. Og året før der. En fin tradisjon som lyser opp senhøsten. Så får det heller være at det opprinnelig er noen andres tradisjon – nå er den blitt vår også. Hvertfall her i huset.   Les videre

Ingen heime når far «steller heime»…

Barselpermisjon20130919_4Nei, noe særlig «stell» blir det ikke, for Ørjan har overtatt «min» plass i barselgjengen og er stort sett ute på tur.

Les videre

Ett levende eventyr

Eventyrtur gjennom Åselidalen20130805_5Mitt umiddelbare bilde på eventyr, er det bilde som før var utapå Freia melkesjokolade. Grønn innbydende natur, snødekte fjell og bekymringsløse kuer. Forutenom kuene var babybackpackerturen gjennom Åselidalen det nærmeste jeg har kommet det å «vandre inni ett eventyr», og kan anbefales på det aller, aller varmeste! Med eller uten baby!

Les videre

Mission completed!

De nye "eierene" og bestefar. TUSEN TAKK!!!

De nye «eierene» og bestefar. TUSEN TAKK!!!

De kom og de dro. I mellomtida var leikestua ferdig på 1-2-3!

Les videre

Helga over alle helger

Endelig litt kjærestetid!!

Endelig litt kjærestetid!!

Så var årets happening over; Parkenfestivalen 2013. En fantastisk musikkhelg med gode venner. Hva mer kan man ønske seg?  Les videre