Og jula varer helt til påske….

Nei, det er ikke sant, nei det er ikke sant, for derimellom kommer faste….hmmm, vel, hos oss er det faktisk jul enda!!

Tidlig i desember inviterte jeg noen venninner til jentekveld. Ingrediensene var mye mer enn «bare» god mat. På menyen stod også maling – av stueveggen! Rødveggen vårres skulle bort, og da var det artig å kunne gjøre noe ut av den 🙂

Jada, jada, vi tulla med at den kom til å stå til påske, men jeg var bastant på at veggen skulle tapetseres innen medio januar. Sånn gikk det ikke….Startet friskt med å saumfare Bodø for fine tapeter. Så kom jeg på at det hadde vært kult med fototapet. Sjekka i byen og på nett og kom ut med at nett var best. Så stoppa det opp. Grunnen var at jeg ville ha et oversiktsbilde over Damascus som vi hadde et forhold til og hvor vi bodde i ett år, og i den forbindelse syns jeg det passet med å krydre bilde med noen fornuftige ord på arabisk. Men teksten lot seg ikke kopiere så lett – for bildeprogramet mitt konverterte like godt min arabiske setning, og laget like godt sin «egen» arabisk versjon. Så da ble det en aldri så liten arbeidspause. Dvs en 3 måneders lang pause…. Jeg måtte jo vente på påske 😉

Jeg løste problemet og i dag ble tapeten endelig bestilt, så nå skal jula ut så snart jeg får pakke i posten. Tror jeg da 😉

Bildebevis kommer, forhåpentligvis snart og ikke om nye tre måneder!

God påske til dere alle!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.