En herlig tur i fjæra

For en herlig søndag! Ekstra herlig var det at over 60 små og store var med oss i Barnas Turlag Bodø, på tur i fjæresteinene nede i Mørkvedbukta. 

Vinteren har vart lenge nok, og jammen er det meldt litt snø i uka som kommer også. Så får vi bare krysse fingerene for at ikke det skjer. Kanskje var det grunnen til at over 60 hadde lyst på tur i dag, hvor vårværet var på vår side og temperaturen veldig bra – til Bodø å være – så seint i april;)

Dette var siste tur på vinter/vårprogrammet, og vi gleder oss til å dele det nye sommer/høstprogrammet, som nå er i trykken, med Bodøs barnefamilier! Neste tur er 13. mai – følg oss på Facebook og/eller på www.bot.no (Barnas Turlag).

En tanke om “En herlig tur i fjæra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.