Middag i fjæra

Sommer´n kommer og sommer´n går; det kan gå fort – fra en dag til den neste. Så her er det bare å utnytte soldagene når vi får dem. Så i går ble det middag i fjæra!

Enklere blir det nesten ikke. Grillmaten i pose, ungene under armen, engangsgrillen på plass. En trur kanskje det er litt styr, men det tar hvertfall ikke lenger tid å fikse middagen hjemme/inne. Og alle med ettåringer i huset, kan skrive under på at det er gull verdt å komme seg ut av huset, for å utforske det «ukjente» og se noe nytt – treffe andre. Det er jo fint for oss voksne også det – er jo ikke alltid det er like lett å treffes midt i uka i en hektisk hverdag.

Dessuten gjør det jo ingenting å kjenne sanda mellom tærne heller da – det er jo tross alt sommer 🙂

Pølser er alltid en «hit», men sjøl blir jeg fort lei, så i går hadde vi med en pakke lunsjkaker av kylling, noen salatblader, oppskjært tomat, rødløk, hjemmelaga Thousand Island-dressing og ketchup. Fiberrikt hamburgerbrød over og under. Heimelaga dressing lager du enkelt:

3 ss rømme el creme fraiche
2-3 ss majones
2-3 ss ketchup
1,5 ss sennep
1/2-1 ss eddik
Klipp opp grassløk hvis du har (eller bruk tørka) og rør alt godt sammen. Yummi!

Denne saken ligger også på www.barnesteder.no, nettstedet jeg er blogger for:)

 

 

En tanke om “Middag i fjæra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.