På fire hjul langs Vågøyvannet

Foto: Hanne Olafsen

Lang, lang rekke...

Ingenting er vel bedre enn å gå tur i skog og mark, med eller uten barnevogn. Som trilleturleder i Barnas Turlag Bodø er det ingenting som gleder meg mer enn å se mange store og små stille opp på våre arrangerte turer. Denne gang gikk turen langs Vågøyvannet med 32 små og store!

I et nydelig høstvær gikk vi inn til enden av vannet hvor vi snudde og gikk tilbake og inn i Maskinisten hvor vi inntok lunsj ved en av de fine gapahukene der. Småttisene gjorde triks på et par medbragte fjellduker og de voksne kosa seg med bålmat og kaffe. Se bilder og bli inspirert til å trille utenfor allfarvei du også!

Vil du bli med på tur med barn mellom 0-12 år? Sjekk ut Facebooksida vår og/eller på vår hjemmeside.

Tegner du medlemskap nå, får du resten av året gratis!

Foto: Anette Nybø

Turkos ved gapahuken

En tanke om “På fire hjul langs Vågøyvannet

  1. I envy you you are very lucky! Next time don't forget to take me with you hahaLove from SpainPS. If you have to visit Spain for some work once don't forget to tell where you will be working I will go to take a pic with you haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.