Størst av alt er kjærligheten 2

Vi snakka om cruise i Karibien. Det ble en middag i Bodø og en video hjemme. Det viktigste, tross alt, er kjærligheten. 

10 år er gått siden vi ga vårt ja i Flåbygd kirke 21. juli 2002. På de ti åra har det vært ja, ja, nja, tja, ja, njei, nei og ja igjen. Heldigvis mest ja. For jeg tror ikke det er mange ekteskap som kun er ja. Det viktigste er å komme seg gjennom de gangene det er vanskelig, og det er jeg hvertfall glad for at vi har gjort. Vi har aldri gitt opp, noe jeg har inntrykk av at altfor mange gjør. Men har man prøvd i lang tid, i mine øyne rundt to år uten at et er noen fasit, så skjønner jeg at noen gir opp. Det kommer jo også an på hva det gjelder og hva ein er villig til å godta. Man lever jo tross alt bare ein gang, og ein må få det beste ut av livet. Det har vi alle et ansvar for. Og vi feiler innimellom, stort sett alle sammen. Det er vel det som er å leve. Men har man snubla, må ein reise seg opp igjen og gå videre. Jeg er hvertfall veldig utrulig glad i mannen min, og jeg har bestemt meg for å gjøre mitt for at dette skal vare livet ut. Vi har nå hvertfall klart oss gjennon den såkalte 3 og 7 års krisa, og jeg kan ikke si jeg ha hørt om noen andre kommende ”kriser”, så da er det vel bare ”strake vegen” framover nå da 😉

I år har vi som sagt vært gift i 10 år, vært sammen i neste 13. Vi snakka om cruise for å feire litt ekstra, men det endte med en middag i vårres by og video heime. Jeg fikk knallfine, nye tursko mens Ørjan fikk ei bok og to freshe skjorter. Hadde jeg fått diamantring til 10 000 hadde jeg nesten blitt sur, er ikke glad i å ”bli satt pris på”. Tar hellerpå no «juggel», så lenge det er fint. Som for et par år siden da vi var på telttur på bryllupsdagen, gikk Ørjan min bak meg på stien og plukka en stor bukett med markblomster. Kunne ikke vært mer fornøyd! Men skal nok ikke utelukke crusie en gang i framtida 🙂

Forrige helg var vi i bryllup til Ørjans lillesøster; blogginnlegg «Størst av alt er kjærligheten».

 

En tanke om “Størst av alt er kjærligheten 2

  1. Tilbaketråkk: Nok en bryllupsdag | ekte TURGLEDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.