Ei knallgod vennehelg

Kos hos vertskapet:)

Noen venner ser en ofte, andre ikke fullt så ofte – DET er dog den eneste forskjellen! Forrige helg var det vennehelg i Langesund. 

Sommeridyll 🙂

Jeg er heldig. Jeg har gode venner i Bodø, i landet og i verden. Sånn blir det når ein «drar på åra» og farter rundt om kring og blir kjent med folk. Så «hjelper det vel på» at man er over gjennomsnittet sosial 😉 En kjapp titt på Wikipedia fastslår at «…ettersom mennesket i utgangspunktet også er et sosialt vesen er det viktig å ha selskap av noen». Jeg kan ikke være mer enig :)!

I godt selskap

Og noen klikker man meir med enn andre. Sånn er det bare. Og noen holder man kontakten med til tross for lang avstand.  Sånn er det med Lill Karin, Espen, Morten, Marianne og Ola. Vi starta ut sammen med jobb i Bodø og sosialt på fritida. Da alle utenom meg og Ørjan min flytta, holdt vi fortsatt kontakten. Ikke så ofte, men nok til at hver gang vi møttes «føltes det som i går». Det har blitt utenlandsturer, bursdagsfeiring, vennebesøk og treff via jobben (siden vi alle har en fot i Forsvaret).

Med disse bak grillen kan ingenting gå galt!

Forrige helg trommet våre venner i Langesund, Espen og Lill Karin, sammen til vennehelg.

Og det er ikke alltid like enkelt å få kalenderen til å gå opp for 7 travle personer. Så det resulterte i bytte av helg, bytte flybilletter og endring av leiebil.

Sola har gått ned, men vi er like blid:)

Men kabalen gikk opp, heldigvis! Jeg kan nesten ikke få sagt hvor uendelig godt det er å ta sånne «litt på sparket»-turer til gode venner hvor god mat, drikke og masse skravlings står i sentrum; -ingen andre planer og ingen klokkeslett å forholde seg til. Bare være sammen, hvor tid og rom ikke spiller noen rolle. Men bare nesten, for det var godt at «tid» var forrige helg slik at vi fikk finvær og at «rom» var Langesund fordi det er så idyllisk der.

I godt selskap går tida fort, er det noe som heter, og før vi dro vi hjem igjen mentalt (og fysisk) mette og fornøyde, med kofferten fyllt opp av nye gode venneminner inntil vi treffes igjen!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.