Sommer i sør

Sommerferien i sør er over og vi har mange fine sommerminner med oss hjem til nord. 

Det har vært mye snakk om været i sommer. Ikke så rart, for det er kanskje lov å klage litt når snøen i Bodø ligger til 1. juni og sørpå har det heller ikke vært no vær å skryte av – og er det dårlig vær i sør, blir det nyhetsinnslag. Mange, og gjerne toppsaker. Men været selger og været er noe alle er opptatt av. Enkelte ting forandrer seg ikke.

Vi sier at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Det er nesten helt sant. For sjøl om jeg syns det mange ganger er helt herlig å dra på en forfriskende tur i et skikkelig uvær, så er det jo veldig deilig å nyte noen late feriedager med sol og bading.  Det fikk vi heldigvis litt av i feriedagene heime i Telemark. Espen dro aleine med fly 10 dager før Maria og meg, mens pappa jobba (sparer litt ferie til jakta 🙂 ). Søndag 29. juli dro vi heim til Bodø og pappa igjen med kofferten full av sommerminner vi skal leve godt på utover den kalde og mørke senhøsten.

Her er et lite slideshow fra sommerferien i sør:  Sommer i sør 2012-slideshow

Her er bildene ett og ett:  Sommer i sør i bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.