Jeg er ingen forfatter…

Redaksjonskomiteen sammen med styreleder på lanseringsdagen. Trond Haave var ikke tilstede da bilde ble tatt.

….men jeg har hvertfall vært med på å lage bok. Og det har vært utrulig artig! Jeg må dog  innrømme at det har vært langt mer arbeid enn jeg trodde, men så absolutt verdt det!

Fra lanseringa i Maskinisten onsdag 1. august

Fra lanseringa i Maskinisten onsdag 1. august

Over 2500 dugnadstimer fordelt på 5 personer over drøye 2 år er mye. Og da har vi garantert «glømt» en del timer også – for en stund så syns jeg det gikk i bokarbeid 24 timer i døgnet.

Det må være lov å si at det er godt å bli ferdig. Og ikke minst veldig artig å endelig holde boka i hånda, ikke bare se den digitalt ta form.

Og fytti så morro det har vært å jobbe sammen med de gamle «evigunge» ringrevene Carl A. Boe og Lars-Fredrik Moe, alltid entusiastiske Trond N. Haave og sist med ikke minst den pågangsrike Randi Ulvøy!!! Å være såkalt leder for denne gjengen i redaksjonskomiteen har vært en særdeles enkel jobb og selv i enkelte diskusjoner prinsipielle avgjørelser har vi ganske enkelt blitt enige. Ikke sånn at noen har gitt seg med uforetta sak, men vi har faktisk med gode argumenter blitt enige alle sammen.  Det føles godt! Jeg må si jeg kommer til å savne denne gjengen som jeg har møtt så ofte de siste 2 åra.

Forsiden av boka

Nå håper jeg og tror at boka blir til inspirasjon for Bodøfolket og bruker den aktivt i hverdagen – for det er det som er målet: at folk ganske enkelt skal kunne ta seg ettermiddagstur ut uten at man må planlegge og sette av en hel dag. Men har du en dag eller to til rådighet, vil du helt klart finne også disse turene beskrevet da det bare er å designe og sette sammen den turen du er ute etter ved hjelp av kartene og beskrivelsen i boka.

Boka blir å finne hos bokhandlerne og på BOT-kontoret.

Se også artikkel med litt mer info og bilder fra selve lanseringa HER.

Avisa Nordlands artikkel HER.

Hør radioinnslag fra Radio3 her (ja jeg veit dialekta er ILLE!!!):

– Radio3 Lansering av turboka sendt 020812

 

5 tanker om “Jeg er ingen forfatter…

  1. Vi håper dette er et «må-ha» produkt 🙂 Vi har hvertfall gjort det vi kan for å få det til å bli ei bok for alle enten man er godt kjent eller ei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.