Den store lille overraskelsen

Dro til legen med halsbetennelse, men halsen var det ikke så mye i veien med. Magen derimot, brygget på noe helt spesielt….

Jeg var mer enn lei ein hoste som satt langt nedi bringa, så bestilte legetime på det nye legekontoret. Tenkte kanskje einaste utvei var antibiotikakur. Leverte ei urinprøve da jeg kom, så tok de blodprøve før jeg blei sendt inn til den hyggelige legen. Kontoret hans var fint, det visste jeg fra før, for jeg hadde vært der med faren min med et stygt utslettfor ei stund tilbake. Kontoret ønsket deg velkommen med «You will never walk alone» stort og rødt på veggen sammen med flere Liverpool-effekter rundt omkring. Kontorstolen var selvsagt rød, akkurat som laget. Jeg bestemte meg umiddelbart for å skifte fastlege for mannen min som er blodfan av Liverpool; han går jo så sjeldent til lege uansett at noe personlig forhold til legen sin har han ikke. Mannen min ble veldig glad han, og mente jeg var en god kone ♥

Og en lege som gjør litt peronlig «touch» ut av arbeidsplassen sin – fotballpreg eller ei – har hvertfall jeg sansen for. Få bort det der sterile og nærmest sykdomsfremkallende likbleike kontoret!!! Fargerike kontor, ja takk! Så jeg skifta like gjerne for heile familien, jeg 🙂

Unsett, der satt jeg da en varm julidag, med hosten min. Han lytta og sjekka resultatene av prøvene. Konklusjonen var grei; ingen kur, men en real dose «Cosylan» (sterk hostesaft) skulle duge. Vel, vel, tenkte jeg – greit nok, da får det bli det.

«Også er du jo gravid», sa han plutselig, og smilte bredt. «HÆÆÆÆ???!!», sa jeg, kontant og sjokkert. «Nei, det kan ikke stemme, du har sikkert forveksla meg med en annen», fortsatte jeg stotrende mens jeg et øyeblikk tenkte at dette fastlegebytte hadde gått litt raskt for seg. «Nei, du heter vel Hanne Olafsen», spurte han. Svaret på det var jo enkelt…

Jeg tittet opp på skriften på veggen; den stemte bra den: «You will never walk alone». Så gikk jeg derifra, med min nye lille venn i magen ♥♥♥

Ja, så her er vi da, gravid igjen, bare 15 måneder etter lillesnuppa som vi brukte halvanna år på å få til, kom til verden. Det skulle jo ikke gå an, men det gjorde det jammen. Mannen mins konklusjon er nå heilt klar, kledelig beskjeden som han er: «Dette er en STAYER, en ordentlig vinner» 🙂  Så forventningene til denne store lille overraskelsen er nå hvertfall allerede ganske så høye.

Vi gleder oss – alle sammen!

Kommentarene på Facebook legger seg ikke inn under blogginnlegget automatisk, så legg gjerne kommentarene her også så jeg kan spare på dem godt og trykke dem til mitt ♥

 

 1. Wow!! :D Så spennende og gode nyheter Hanne, og Gratulerer så mye til dere alle 4 – som etterhvert blir til 5 ;-D Moro!

  • Tusen takk, ja det er ganske utrulig. Trur det nesten ikke, men etter to legebesøk, en ekstra graviditetstest og to ultralyder sa,t en stor mage gjør vel at det har gått opp for meg :)

 2. Det må jeg si Hanne. Gratulerer så mye… Enda flere til å ta med på fjelltur. :) det blir vel travle tider etterhvert da regner jeg med. Men så artig :)
  Undrenes tid er aldri forbi, det kan jeg skrive under på vet du. Jeg som ikke kunne få barn og nå er Karl Aleksander snart 5 uker..:)

  • Ja livets små vidunder er helt herlig. Jeg ble sååååå glad da jeg så du var blitt mamma, og spesielt gledelig når man trur det ikke kan gå an – vil tro dere koser dere glugg ihjel :) Håper våre veier krysses, hadde vært kos å se deg og den lille – han er jo bare helt skjønn :) God klem fra meg

44 tanker om “Den store lille overraskelsen

 1. Dæven kor artig Hanne….da får dokker ihverfall nok å holde på me ei stund fremover 😉

 2. Så utrolig artig, gratulerer så mye!! Rekker ikke å kjede dere i framtida heller…;)

 3. Oi! For en artig overraskelse:-) Gratulerer så masse til dåkker alle og- alle gode ting e <3 Klem!

 4. Gratulerer, så artig med en sånn overraskelse! Tre er et fint antall – en hel gjeng og enda flere gleder.

 5. Oi. Gratulerer så masse. Selv har vi 15 mnd mellom 2 og 3 mann. Mye jobb, men helt genialt! Masse lykke til:-)

 6. Wow! Gratulerer saa mye Hanne 🙂 Saa utrolig morsomt. Onsker deg alt det beste og nyt denne spesielle tiden 🙂

 7. Wow!! 😀 Så spennende og gode nyheter Hanne, og Gratulerer så mye til dere alle 4 – som etterhvert blir til 5 ;-D Moro!

 8. Det må jeg si Hanne. Gratulerer så mye… Enda flere til å ta med på fjelltur. 🙂 det blir vel travle tider etterhvert da regner jeg med. Men så artig 🙂
  Undrenes tid er aldri forbi, det kan jeg skrive under på vet du. Jeg som ikke kunne få barn og nå er Karl Aleksander snart 5 uker..:)

 9. Ja livets små vidunder er helt herlig. Jeg ble sååååå glad da jeg så du var blitt mamma, og spesielt gledelig når man trur det ikke kan gå an – vil tro dere koser dere glugg ihjel 🙂 Håper våre veier krysses, hadde vært kos å se deg og den lille – han er jo bare helt skjønn 🙂 God klem fra meg

 10. Tusen takk, ja det er ganske utrulig. Trur det nesten ikke, men etter to legebesøk, en ekstra graviditetstest og to ultralyder sa,t en stor mage gjør vel at det har gått opp for meg 🙂

 11. Formen er ok, men ingen trening enda, småkvalmen og trøttheten pleier å gi seg i måned 4….satser på det denne gangen også 🙂

 12. Tilbaketråkk: Fra 0 til 100 på (litt mer) enn 10 sekunder | ekte TURGLEDE

 13. Tilbaketråkk: Ventetida endelig over | ekte TURGLEDE

 14. Tilbaketråkk: Lille Magnus den store | ekte TURGLEDE

 15. Tilbaketråkk: Ingen heime når far «steller heime»… | ekte TURGLEDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.