Bygge, bygge, bygge

Rom ble ikke bygd på ein dag, ei heller det som skal snekres opp heime hos oss (hadde det bare vært så vel). Men når min kjære pappa kommer på «ferie» nordpå, blir det fart i sakene 🙂

Heldigvis blir det litt tid til litt fri også, men nå min pensjonerte snekkerpappa har sagt han skal hjelpe til så går det unna. Med litt hjelp av oss andre da sjøvsagt.

Så dagen da foreldra mine skulle komme fikk jeg ånden over meg og henta en henger. Kjørte ut på Burøya og kjøpte 550 kg sand til 250 kr (ferdig pålessa, helt fantastisk). Dro hjem igjen, stifta på duk før jeg og Ørjan lempa sanda i den nye sandkassa Maria fikk til 1 års dagen. Dagen etter bar det til XL Bygg sammen med mine foreldre for å hente et lass med materialer, og innen seinkvelden var omme, var det nye huskestativet og den lille sittebenken på plass. Da jeg kom fra jobb i dag, onsdag, hadde pappa gravd huskestativet 30 cm ned i bakken og allerede laga ferdig alle hyllene i boden. Ja, så var nå det gjort!

Venter på materialer hos XL bygg

Så i morgen blir det å lage et lite skur til snøfreser´n før vi skal avgårde på Familieparken, med store og små. Men først er det tilvenning i ny barnehage for Maria. Og nå som hun nærmest har fått seg barnehage hjemme også, så går nok overgangen greit 🙂

 

Koser seg med rosiner

Godt med kveldsmat på egen benk – spesielt sammen med mormor

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.