Hjemme i barnehagen

Da er det i teorien høst, sjøl om sommeren later til å ha funnet veien hit nord. Og med høsten kommer barnehage- og skolestart. Espen starter i tredje klasse på mandag, mens lillesøster Maria har tilvenning i ny barnehage torsdag og fredag denne uka. 

For Maria startet allede i barnehage 1. mars i år, bare 10 måneder gammel, så hun er jo nærmest som veteran å regne 😉 Men sjøl veteraner blir litt skeptiske når man skal inn i en helt ny barnehage, som ser helt anderledes ut, med bare nye unger og ikke minst nye voksne. Da er det trygt å ha mamma i nærheten (mammadalt som hun er). Likevel har det gått veldig fint så langt, og måndene i Lille Frøbel barnehage har nok hjulpet på ift det å finne seg til rette.

Kjeldmyrlia barnehage er en fin plass å være. Her har storebror Espen tråkket sine barnesko, og han snakker enda om tida si der og alle de gode minnene fra ulike årstider. Gjett om han var fornøyd da vi fikk svar om at lillesøster også fikk plass i «hans» barnehage?! Han har jevnlig vært innom på besøk, og han skulle sjølvsagt være med på tilvenningsdagene til lillesøster for å hilse på mange av de som fortsatt jobber der.

Nesten som å komme hjem. Og hjemme er det jo alltid godt å være 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.