Parkenfestivalen dag 1

Med bilett kjøpt i mars og heimestrikka ølglassholder i Marius-mønster var jeg klar for Parkenfestivalen allerede på vårparten. Men ølglassholderen har jeg mått pakka vekk, det satte den voksende magen en stopper for. Parken blei bra likavel den 🙂

For sjøl som sjåfør er Parkenfestivalen ein opplevelse. Var første gang i fjor, og blei «bitt av basillen». Hadde den gangen ingen forventning i det heile tatt; trudde i grunn at det skulle bli trangt, altfor mye kø overalt, vanskelig å finne einanna igjen hvis ein blei borte, vanskelig å se artistane på scena osv. Men det blei alt anna enn det. Lite kø, ingen trengsel – og skulle ein ha mat eller drikke var det enkelt å få tak i – kjapt – på ein av de mange plassane i heile parken (så har de vel blitt flinkare på dei åra dei har holdt på au da). Det blei hvertfall så bra for vårres del i fjor at vi fort fant ut at detta skulle bli fast tradisjon. At vi hadde 4 månader gamle (unge) Maria heime da, var nå greit. Ho klarte seg fint ho, med melkeflaske og mormor. Jeg derimot, dro på festivalen med ammepumpa i veska. Kan vel si ein følte seg LITT harry når eg til slutt måtte inn på ein beksvart og skitten festivaldass for å lette på trøkket, med mobiltelefon som «arbeidslys» og ei overfull «dame» på over 50 som hamra på døra og var lynings for at det tok litt for lang tid (hadde til og med sagt fra til ho, men gad ho å skifte kø trur du? Neeeeii da….Ho om det).

Folk diskuterer programmet opp og ned og i mente. Det gidd ikkje eg å bruka tid på. De som kommer de kommer, og det er så mange band at hvis ein bruker masse tid på å irritera seg over noen av de som skal komma, har ein vel heller mangel på respekt for at det finns rundt 9000 mennesker som ikke har heilt samme musikksmak som ein sjøl.

Mye god musikk er det uansett om ikkje alt er favoritt. Noe gler ein seg meir tel enn noe anna. Akkurat sånn det skal væra. I går var mine høydepunkt Bernhoft og Roxette. Så var kanskje ikke Roxette på sitt aller beste, men HEY; hva gjør vel det? Vi fikk HIT etter HIT – superkult å få digge og minnes – bedre det enn å irritere seg over hva som gikk gærnt – ein har eit valg, å tenke positivt eller negatvt. Den klassiske; «Er glasset halvtomt eller halvfullt?»

Mitt er halvfullt – av BRUS.

I år 🙂

PS: og hvis du lurar på hvorfor eg plutselig skriver på heimdialekta mi, så er det fordi eg hører på Helbillies mens eg skriver og «varmar opp» til dagen i dag – dag 2 av Parkenfestivalen (se tekst og bilder fra dag 2 HER).

2 tanker om “Parkenfestivalen dag 1

  1. Tilbaketråkk: Helga over alle helger | ekte TURGLEDE

  2. hi,i have three years experience in us based international call centre and nine moths experience before in adminstration dept in recovery office of bank.and am an Indian Girl Plz reply bak if have suitable jobs in Canada.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.