Kickstart på høsten!

Alt for laget!

Noen fredager er bedre enn andre. Vil påstå dette er en av dem:) For uka har vært hektisk!

Enhver høst er vel travel og spesielt i begynnelsen med skolestart, barnehage, fotball, bryting, møter og ikke minst de litt rolige dagene på jobben – de er long gone!

Så er det jammen i meg godt å komme skikkelig i gang igjen også da, for hele året rundt har sin sjarm – høsten intet unntak! Nå venter vi bare på de nydelige høstfargene, i mens får vi sjøl krydre hverdagen ;).

Med ny sekk til barnehagen:)

Espen er en travel gutt, men har heldigvis fått noen rolige egenskaper også (takk og lov) – det er vel unødvendig å si hvem av oss som har stått for hva ;). Hos oss går det i fotball og bryting, og forrige helg starta torsdag med seriekamp, fotballcup fredag, lørdag og søndag. Avslutningsvis var det fotballtrening mandag. Så gikk vi over i ny uke; med møte, jentekveld, nok en seriekamp, bryting og barneklær-homeparty. Et eller anna hver kveld. Og denne helga starta med fotballtrening….men så fort den var ferdig bar det rett heimatt, og nesten uten omveier rett i horisontalen foran tv´n. Heldigvis er all reprisen over, og «Norske talenter» gir hvertfall meg en rette fredagsfølelsen:) Mangler bare mannen min nå som «stakk av» til Tyskland i morrest for å feire grandonkelen sin som blir 80 år. Blir sikkert fint det. Vi får kose oss her heime så lenge med Åpen Gård i morgen og den nasjonale «Kom-deg-ut-dagen» i Bodøsjøen på sødag for små og store 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.