Vinter på vent

Høsten i nord har vært langt bedre enn tidligere år. Oppholdsvær og gode temperaturer har gjort at dørstokkmila ikke blei så lang!

Da tekstmeldingen tikket inn fra gode venner om vi ville bli med på Keiservarden, var det lett å si ja. Selv om jeg prøver å etterleve tanken om at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, så er det ingen tvil om at hvis en kan legge turen til en tid på dagen som er fin, så gjør også vi det. Så har vi heller med regntøy og klær sånn at vi er forberedt for det meste.

Denne søndagen gikk vi tre familier til toppen, alle med hver sin barnevogn. I den nye gapahuken kunne vi få litt ly for den litt sure vinden som regjerte der oppe. Litt mat i kroppen på store og små gjorde nesten like godt som fargene på himmelen. En fantastisk tur som gjorde godt for sinn og skinn 🙂 Det blir sikkert ikke den siste i år heller, hvis været fortsetter slik….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.