Fra 0 til 100 på (litt mer) enn 10 sekunder

Hver gang jeg er gravid er jeg småkvalm de 4-5 første månedene. Det betyr ingen trening. Den tida er heldigvis tilbakelagt.

Nå hørtes det kanskje ut som jeg har vært gravid en heil haug ganger, men dette er «bare» tredje. Og siste. Det er likevel 1, 05 mer enn stratistikken som forteller at vi føder 1,95 barn per norske dame. Det var ikke heilt planlagt å bidra til å øke statistikken; vi ble sjokkert, men veldig glad over den uventa overraskelsen som starta med et legebesøk pga gørrvond hoste….

Mine tre svangerskap er hvertfall så langt tilsynelatende like. For nå har småkvalmen gitt seg jeg har begynt å trene igjen. Det er så GODT!!!! For det er en stor kontrast å gå fra 4-5 treniger i uka til ingenting! For en rastløs sjel som meg er det ikke bare fysisk slitsomt å ikke få brukt kroppen som man pleier, men mentalt tungt også….uansett er det babyen som er viktigst, og er man kvalm, så får man ikke til å trene. Hvertfall ikke jeg.

Så nå jeg har aktivert avtalen hos Stamina HOT og starta treninga. Med Maria på 17 måneder så trente jeg mase på slutten, til og med 4 dager på overtid, bare 6 timer før vannet gikk. Det er planen denne gang også (minus overtid:) )

Men med den høsten som er så kan man ikke la være å bruke de naturskjønne omgivelsene man har rundt seg. Ekstra godt er det kanskje også når man sitter langt inne i et fjellanlegg heile dagen å få trekke den friske høstlufta laaaaangt ned i lungene etter en lang arbeidsdag. Vel, så langt ned i lungene kommer den enda ikke, for ein merker jo at formen har gått fra bra til under middels, men det skal bedre seg snart 🙂

Denne uka har jeg og min gode kollega og venn Silje vært på Hundstadtoppen og på Keiservarden. Det var utmerket terapi for kropp og sjel, sjøl om man pusta og pesa seg opp bakkene…det er ikke akkurat 0 til 100 på 10 sekunder lenger…..brukte litt lenger tid. Enn så lenge 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.