Hurra for Halloween!

Sier som i fjor jeg; hat eller elsk det, men Halloween er kommet for å bli! HELDIGVIS!

En liten titt på Facebook-feeden forteller at en del syns at Halloween er «no jåss», «kommersielt tull» og «amerikaleka som bare er tull». En del drar julebukken inn i dette også, og «syns at han blir glømt»….HÆ?? Hva har julebukken med detta å gjøre da? Det eine slår vel ikke det andre ihjel?? Halloween i oktober og julebukk i desember, ja takk begge deler sier nå jeg (og ungene 🙂 ).

Halloween er kanskje «noen andres» tradisjon opprinnelig, men om noen år har den sikkert blitt en kjær tradisjon her heime også (og hvorfor må vi være den som fant på ideen?). Og denne relativt nye tradisjonen er på god vei skal vi tru resten av Facebook-meldingene. Og de aller fleste ønsker Halloween velkommen, langt fleir i år enn fjor. Unger og voksne som hiver seg med på morroa som kler seg ut. Noen arrangerer vennefester også for store og små. Andre gjør det enklere. Hvor mye ein gjør ut av det er jo opp til hver enkelt, og hvor mye penger man skal bruke er jo også ens eget valg. Og bruker ein ikke noen penger på Halloween, så bruker ein vel dem på noe anna…Gleden ungene får denne svarte senhøstkvelden er hvertfall «priceless», og det er god grunn nok for meg. Det meinte jeg i fjor og det meiner jeg i år. Og kanskje enda meir neste år ;).

Dessuten syns jeg det er kjempekos å få masse småskumle unger på døra som jeg kan få være snill medved å dele ut litt knask. Det er skjer jo ikke så ofte….to måneder til neste gang. Gleder meg til de koselige julebukkene kommer. De er hjertelig velkommen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.