2013 – ENDELIG!

Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg er glad jula er over. Heile familien har på omgang vært slått ut av omgangssjuke, feber og Noro-viruset, så hyggelige juledager kan vi vel ikke skryte på oss at det har vært.

Men jul er jul og det har sjølvsagt vært lysglimt med film, godter og sofakos. Men når sjukdom uten invitasjon sjekker inn i huset, fikk vi alle «lov» å spille hovedrollen, og da blir den sosiale delen med jula litt borte naturligvis. For min egen del kan jeg bare si at kombinasjonen Noro-viruset og en høygravid sliten kropp er en særdeles dårlig kombinasjon!!!

Vi fikk likevel en fin nyttårsfeiring med gode venner i går, og går inn i 2013 med mange forventninger; lillebror kommer snart (jo før jo heller), Maria blir 2 år, sommerferie forhåpentligvis i utlandet med våre serbiske venner, hyttebygging, besøk fra slektninger i Tyskland, turer i nærområdet, vennelag, m.m.

Vil ønsker alle ett riktig godt nytt år og gode ønsker for 2013!

Febervarm Maria i pappas favn på besøk hos bestemor og bestefar

På venterommet hos legen, heldigvis ingen infeksjon til tross for feber i 5 dager

Slapper av på mammas bryst

Koselig nyttårsfeiring med gode venner

Barna er selvskrevne gjester

Har aldri vært så lenge oppe før, men nyttårsaften holdt Maria ut til 0030!

Godt nyttår til alle kjente og kjære fra familien Olafsen:)

Knusing av pepperkakehus

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.