Spennende turprogram

Noe av det mest spennende med å være leder for Barnas Turlag Bodø, er å ta del i og bidra med å utforme turprogram og sette sammen spennende turer som de små og store motiveres til å være med på. For det er som barn at turgleden skapes og derfor så viktig å ta med de minste på tur helt fra starten av. Dessuten er det en unik måte for familien å få kvalitetstid sammen – uforstyrret av tv, nintendo og playstation. Barnas Turlag er for alle; enten du har vært mye på tur før og bare ønsker å være sammen med flere, eller at du er lite eller aldri på tur og virkelig trenger noe som kan motivere deg til å komme deg ut. Da er våre «ferdige» arrangementer perfekt, hvor du bare har et oppmøtested og tidspunkt å forholde deg til. Det er bare å møte opp med tursekk, mat, drikke og godt humør, verre er det ikke:) Hvis turene bidrar til å få barn (og ikke minst de voksne) til å bli mer glad i å bruke naturen rundt oss som den lekeplassen den faktisk er, så har vi oppnådd mye! Bli med på tur da vel. Neste er den stemningsfulle fakkelturen søndag 4. desember kl 17.

Barnas Turlag – Bodø og Omegns Turistforening.

Last ned turprogrammet i pdf her: Turungen vinter og vaar 2011 og 2012

 

 

En tanke om “Spennende turprogram

  1. Tilbaketråkk: Iiiiiiskald tur… | ekte TURGLEDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.