Da var denne påska over….

Påska 2013Sjøl om vi bare kunne logge to timer sol i påska så kosa vi oss masse likevel. Det er jo slett ikke bare den derre sola det handler om 😉 

 

Men jeg skal ærlig innrømme at det hadde vært stas med litt mer finvær så utekosen også hadde blitt litt bedre. For all del, vi har kosa oss ute likevel med aking og grilling, og ikke minst har det vært mye familietid inne foran peisen og påskeegget 🙂

Espen var så heldig å få være med skolekompisen sin Sander på hyttetur noen dager, og de kosa seg max. Vi var med å grilla i fjæra da vi leverte han og fikk «en dose» herlig påskegrill før vi dro hjem igjen. Ellers har påska vår bestått av besøk hit og dit, familiemiddag, tv-serien Dexter og utetid i snøen. Kort oppsummert har påska vært bra også i år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.