Opp og hopp!

IMG_0308Det nye året er kommet godt i gang og jada; det er like bratt som i fjor. Man får hvertfall ikke tid til å kjede seg (eller noe særlig med søvn med små i hus….mitt julegaveønske nr 1 i år!)

Så fort nyttårskonserten og nyttårshopprennet var over 1. nyttårsdag, var juletreet strippa og kasta «på hue og ræva» ut verandadøra. Og vips så var den jula over og det nye året sparka i gang. Like greit, for det er rart med det; godt da jula kom, men vel så godt når hverdagen nå har overtatt hovedrollen igjen. Syns nå jeg da.

Juletrefesten på flystasjonen var siste krampetrekninga av jula, og var særdeles hyggelig for liten og stor. Ekstra stas da julenissen og hjelperne hans kom med Sea King redningshelikopter. Søndagen ble Frosktjernet «offer» for forrige helgs utflukt, en nydelig dag med flotte folk. Avslutta helga med å feire Joham´s 1 års dag, veldig koselig og en påminnelse om at tida går så altfor fort. Her er det bare å henge med…… Mandag 6. januar starta Ørjan min på jobb igjen etter flere måneder med svangerskapspermisjon, noe han nok syns var litt vemodig – for han har hatt en fantastisk tid sammen med minstemann. Og Magnus lille, datt i trappa denne uka og måtte til sitt aller første tannlegebesøk i en alder av 11 måneder, men heldigvis ser det greit ut så langt.

Så denne helga var det full fart med fotballturnering, der Espen spilte 5 kamper fordelt på tre dager. Lørdag fikk vi skivsa inn brytestevne på Fauske hvor Espen hadde to gode kamper og søndag tok mor og sønn en snartur til Hunstadtoppen før nok et par  fotballkamper, og etter et lite besøk hos oldemor på Grønnåsen ble ettermiddagen avsluttet med klatring i buldrehallen. Så året er bratt i år også – godt vi var på mange fjelltopper i 2013 så vi er godt forberdet på det nye året 🙂

Video: Video1, Video2 og Video3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.