Little Miss Kitty

Maria 3 aar14_ (5)Lørdag 3. mai ble Maria vår 3 år og ifølge seg sjøl «stooor» jente. Da vi lurte på hva hun ønsket seg i bursdagsgave, kom svaret resolutt; «Kitty-klea»!

Maria, eller Little Miss Kitty om du vil, er en egenrådig liten frøken. Ei lita tulle med masse sjarm, og masse vilje – som 3 åringer flest. Må ofte le inni meg når hun plutselig slår seg helt vrang på en helt merkelig ting – eksempelvis at hun ikke fikk lukke utgangsdøra da vi skulle gå inn. Eller at hu ikke var den som fikk bære et eller annet uvesentlig fra a til b. Ja, uvesentlig for oss, «hele verden» for henne – hvertfall der og da. Det kan være store krokodilletårer og tenners gnissel – hele verden raser om hun ikke får viljen sin. Men denne viljen får seg en knekk stadig vekk, hvordan skulle det ellers blitt hvis vi skulle føye henne i alt? Uansett er det faktisk ganske sjarmerende også, og det koster litt innimellom å ta på seg «streng-maska»…

Men stort sett er hun heldigvis ei superblid jente og 3 årsdagen var intet unntak. Dagen blei, som i fjor, feira tre dagers til ende. Først feiring i barnehagen på fredag, barnebursdag lørdag og familiebursdag søndag. Koselig anledning til å treffe store og små venner 🙂

Neste i huset som har bursdag, er Ørjan – og den skal feires i Oslo med Metallica-konsert – det er også en bursdag jeg ser veldig fram til (ja, jeg er skikkelig god til å kjøpe julegaver! Konepoeng!! 😉 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.