Kjappmat!

Foto: Hanne Olafsen

Eggepannekake a la Hanne

I disse hektiske juletider er det greit med noe kjapt mat, men som likevel er både sunt og godt! Jeg kaller det eggepannekake, men de fleste sier vel omlett – uansett går det fint an å lage en velsmakeende ohg mettende omlett, med vri! Tar kun ti minutter, helt sant!!

Du trenger

  • 6 egg
  • 6 ss vann
  • salt (jeg brukte urtesalt)
  • pepper
  • purre
  • løk
  • tomater
  • brokkoli
  • parmesanost
Foto: Hanne Olafsen

Espen fornøyd med dagens middag

Kok brokkoli. Visp samtidig sammen egg og vann. Ha i ferdig opphakka purre, salt og pepper. Hakk opp løk, stek litt i panna i godt smør før du heller røra over. Når omletten har stivna litt så legger du brokkoli oppo sammen med oppskjærte siver med tomat. Klipp over litt frisk basilikum og opprevet parmesanost. Stekes på svak varme med lokk. Salte og pepre. Server på brødskiver med godt smør!

Foto: Hanne Olafsen

Maria med brødskive og eggepannekake

 

 

2 tanker om “Kjappmat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.