Glad i pizza?

Ja, vi er hvertfall veldig glad i pizza og hvem er ikke det? Her er en heimelaga variant som tar like kort tid som fra du åpner esken på en ferdigpizza til den er ferdig stekt, helt sant!!

Jeg har alltid syntes at det tar så lang tid, det til tross for at jeg har kjøkkenmaskin som i grunn gjør det meste av jobben….men det er jo hevinga da, og da går klokka da! Men jeg fikk et tips av ei av venninnene mine om å bruke tortillalefse istede, og det var jo genialt! Og er du en av de som prøver å kutte ned litt på inntaket av karbohydrater er jo dette også midt i blinken:)

Bruk en tortillalefse, jeg bruker som regel «whole wheat». Smør på litt tomatpure og litt grovhakkede tomater på boks, løk, skinke eller kjøttdeig (ta det du har), ost og krydder (jeg pleier alltid å klippe en del frisk oregano over som jeg har i potte i vinduskarmen, det setter en unik smak!!).

Inn i ovnen på ca 200 grader til osten blir gyllen. Tar superkort tid og smaker kjempebra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.