Viktig bidrag

Foto: Hanne Olafsen
Vår støtte til TV-aksjonen

Søndag 23. oktober var det duket for TV-aksjonen og innsamling for Norsk Folkehjelp. For andre år på rad gikk vi innsamlingsrunde i nabolaget vårt; en fin måte å bevisstgjøre disse små, gi ett viktig bidrag og en anderledes søndagstur å gå sammen!

Alle er enig i at det er viktig å bidra og det å bli med på innsamlingsaksjonen er i så måte et godt bidrag. Å putte penger på bøssa er essensielt, men også ift barneoppdragelse synes jeg det er vel så viktig å skape en bevissthet hos de små om hvordan andre har det i verden og hvor godt vi har det her hjemme. Å få de små med på laget fra tidlig alder er kun positivt, og for min 7 åring så tror og håper jeg at det å snakke om, se på tv og det å gå med bøsse gir økt besvissthet om at alle ikke har det like godt og fritt som oss samt at det er viktig å få ungene til å gjøre noe for andre innimellom – alt handler ikke bare om dem selv.  Selv husker jeg NRK-sendingene på 70-tallet hvor vi satt benket foran tv´n og Dan Børge Akerø serverte oss historier fra alle deler av verden. Det ga mange inntrykk, også på oss små. Mange følelser, men vi satt alle igjen med den samme tanken om at «joda, det var viktig å hjelpe hverandre her i verden». I dagens samfunn med unger som har x antall tv-kanaler og tv-spill, så blir det bare enda viktigere for oss voksne å innimellom styre våre små håpefulle inn på det som virkelig betyr noe her i livet. I fjor da Espen var førsteklassing syntes jeg det var fint å starte opp med å gjøre tradisjon av å gå med bøsse. Hvor mye lille Maria på 5 1/2 mnd fikk med seg som var med på årets tur, var vel heller noe redusert….men hun kommer sterkere tilbake:)

Les mer om TV-aksjonen her.

Foto: Hanne Olafsen

Espen får penger til TV-aksjonen

 

En tanke om “Viktig bidrag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.