Turbok for Bodø straks klar

Turboka til Bodø og Omegns Turistforening har vært utsolgt to ganger tidligere. Nå er snart tredje utgave klar.

Den første utgaven av «På tur i Bodø» ble utgitt i 1996 og ble tryk- ket i 7000 eksemplarer. Ny utgave kom i 2003, og i 2009 var det tomt igjen. I stedet for å trykke opp på nytt, syntes BOT det var på tide med en helt ny utgave.

En redaksjonskomite ble nedsatt, og med noen endringer siden opp- starten, består nå komiteen av Carl A. Boe, Lars Fredrik Moe, Trond Haave, Randi Ulvøy og meg selv som er så heldig å få være redaksjonsleder for en herlig entusiastisk gjeng. Med 22 gjennom- førte redaksjonsmøter og tett opptil tusen dugnadstimer bare i 2011, er er vi glad for å meddele at lanseringen som er satt til rundt påske, faktisk er gjennomførbar.

Noe av motivasjon har bl. a vært den store etterspørselen fra flere hold etter at siste eksemplar ble utsolgt for over to år siden. Komiteen har nedlagt mye arbeid for å innfri forventningene. Nå gjenstår bare siste innspurt.

Så hva er nytt?

Det var mye bra i den gamle boka og derfor har vi tatt vare på det beste; en del av de samme turene er derfor med, men en del er revidert, supplert og også som deler av et større området som gir enda flere turmuligheter. I tillegg er det helt nye turer med og ikke minst en rekke badeturer som heller ikke var med tidligere.

Det er blitt flere familievennlige, bynære og ettermiddagsturer – også for de med barnevogn. Alle turene er innenfor kommunens grenser, og nå som Skjerstad er innlemmet i Bodø, så er det naturligvis med turer derfra også. I sum vil innholdet, nye kart og nye og flotte bilder i en frisk lay out gjør at vi håper og tror at dette vil bli en bok Bodø-folket vil bli veldig glad i og bruke aktivt!

 

  1. Denne gleder vi oss til! Skal selvfølgelig kjøpe den, og det er jo en super gave å gi bort også. Kjempebra jobb dere gjør!!

    • Tusen takk Marit, det var koselig å høre. Ja boka blir kjempemessig og vil være genial å ha med seg. Som du sier en perfekt gave også. Vi gleder oss til lanseringen….men først er det et godt stykke arbeid igjen….

4 tanker om “Turbok for Bodø straks klar

  1. Denne gleder vi oss til! Skal selvfølgelig kjøpe den, og det er jo en super gave å gi bort også. Kjempebra jobb dere gjør!!

  2. Tusen takk Marit, det var koselig å høre. Ja boka blir kjempemessig og vil være genial å ha med seg. Som du sier en perfekt gave også. Vi gleder oss til lanseringen….men først er det et godt stykke arbeid igjen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.