Aldri for gammel til bursdag

Jepp, fortsatt et bursdagsbarn 38 år gammel. Herlig!

Ingen overraskelse; bursdagen kommer hvert eneste år. Like sikkert; mange gratulasjoner, klemmer, gaver, kaker og kaffe. Og jeg inrømmer det gjerne; det er ganske så artig å ha sin egen dag 🙂 Les videre

Til ferdig middag

Kjekt med storunger i huset. Har besøk av broren min og tanteungene fra Kongsberg denne uken og i går diska den kommende fjortisen opp med heimelaga middag! Nam-nam!

 

 

 

Les videre

Nede for telling…men opp igjen!

Da har heile familien vært nede for telling. Dommen er klar: kjeeeeeeeedelig!!!

Les videre

Nytt «bursdagsbarn» i huset

Pakker og tegning, ingen tvil hva som varmet mest:)

Det er ikke mer enn drøye tre uker siden det var bursdag i Kongleveien. Da var det Maria som blei 1 år. I dag var det far sjøl i huset, som feiret sin 37 års dag!

Les videre

Kveldskos

Innimellom er jeg fysen på noe godt om kveldene, men er ikke intressert i å  stappe i meg godterier en heilt vanlig hverdag. Da er vaniljekesam med frukt tingen. Søtt og godt! Et godt alternativ til små og store unger også, istedefor youghurt som ofte er skjulte sukkerbomber.

Les videre

Dessert til de små

Laga en blanding til som gikk ned på høykant hos Maria på 9 mnd. Og da hun var mett, spiste storebroeren opp resten:)

Les videre

Med julegodter på menyen

Foto: Hanne Olafsen

Hjemmelaga godteri – morro å lage, godt å spise:)

Å lage julegodter er både artig og sosialt. Planen var klar; vi var fire venninner som alle skulle lage 2 oppskrifter hver og dele med hverandre. Sånn endte vi opp med 8 slag julegodter på 1-2-3:) Godt ble det også, spørs om det holder til jul!

Les videre