Eggesvikmarsjen – ett sommereventyr

Eggesvikmarsjen 201414_ (11)For nittende år på rad ble den 12 km lange fjellmarsjen arrangert, til glede for rundt 400 store og små. Jeg er glad vi fikk vært med i år, og med været på vår side kunne det ikke blitt en bedre ramme rundt turarrangementet!

Les videre

Høstens lyspunkt

Halloween 201320131031_8Så har vi feira Halloween i år som i fjor. Og året før der. En fin tradisjon som lyser opp senhøsten. Så får det heller være at det opprinnelig er noen andres tradisjon – nå er den blitt vår også. Hvertfall her i huset.   Les videre

Ingen heime når far «steller heime»…

Barselpermisjon20130919_4Nei, noe særlig «stell» blir det ikke, for Ørjan har overtatt «min» plass i barselgjengen og er stort sett ute på tur.

Les videre

Turgalskap!

Finkonakken20130722_3115Ja, så er vi vel spik spenna gær´ne da som tar med ungene på fjellturer. For ifølge enkelte bekymrede anonyme småbarnsmødre i avisa, så «ivaretar vi ikke barnas behov» på disse «egosentriske selvrealiseringsturene» våre. Det hele er jo faktisk tragikomisk, men mest av alt syns jeg ordentlig, ordentlig synd på dem som faktisk tror at vi setter babyenes liv i fare og at babyene ikke har det fint på tur.  Les videre

Hurra for oppturer og nedturer

Da var høstens første seriekamp ferdig og Innstrandas gutter 04 kunne være svært så fornøyd med stillingen 10-1 mot Bodø/Glimt! Før sommeren gikk de på et kjempetap. Men måla teller jo ikke….for det sier «de som har greie på det»!!


Les videre

God tur, bestemor Olafsen!

Vi visste alle hva som kom, likevel er det vanskelig å være helt forberedt.  Trøsten er at Sonja ikke plages mer, og er på tur ett sted bare hun vet om.

Les videre

Iiiiiiskald tur…

Det var ikke bare kaldt, det var bikkjekaldt! Men bålkos, aking, kakao, natursti og ikke minst godt humør holdt varmen i de 70 oppmøtte på søndagens Kom-deg-ut-dag.

Les videre

En litt spesiell tur

Foto: Hanne OlafsenDa vi i Barnas Turlag Bodø skulle sette opp vinter/vår-programmet var det en tur jeg absolutt ville prøve å få på plass, nemlig en trilletur som skulle ende opp i kinosalen! Og endelig kom dagen…. Les videre

La alle barna komme til meg, sa Jesus…en gang…

Foto: Hanne Olafsen

Luciakonsert i domkirka

Så var det tid for den årlige Luciakonserten i Bodø domkirke, og vi gledet oss i år til å ta med vår 7 måneder gamle datter, Maria, for aller første gang. Og like sikkert som at julaften blir feiret hvert år, kommer også debatten på hvorvidt barn skal delta på konserten eller ei. Selv syns jeg det hele er tragikomisk. Likevel kjenner jeg det engasjerer meg litt ekstra i år, kanskje nettopp fordi jeg er nybakt mamma selv.

Les videre