Hurra, nå er det (snart) jul igjen…

Jeg elsker julen og det gjør ingenting at den tjuvstarter i oktober! Denne uka inviterte jeg på heimelaga tomatsuppe med julemaling til dessert!

Foto: Ørjan Olafsen

"Artig førr onga´n"

Les videre

Lei av brødskive til frokost?

Foto: Hanne OlafsenDet er jeg av og til. Derfor lager jeg min egen sunne «God Morgen»-youghurt.

At omtrent alt som er av youghurt er sukkerbomber, er ikke noe nytt. Det verste er at det er dessverre veldig, veldig mye sukker i mange av frokostblandingene også. Og jeg som tidligere tenkte at dette var «sunn mat»…..men så feil kan man ta!! Etter jeg begynte å lage min egen variant så er dette blitt min favorittfrokost og langt bedre enn «orginalen» i butikken – syns jeg da. Prøv selv da vel!

 

Les videre

Spennende turprogram

Noe av det mest spennende med å være leder for Barnas Turlag Bodø, er å ta del i og bidra med å utforme turprogram og sette sammen spennende turer som de små og store motiveres til å være med på. For det er som barn at turgleden skapes og derfor så viktig å ta med de minste på tur helt fra starten av. Dessuten er det en unik måte for familien å få kvalitetstid sammen – uforstyrret av tv, nintendo og playstation. Barnas Turlag er for alle; enten du har vært mye på tur før og bare ønsker å være sammen med flere, eller at du er lite eller aldri på tur og virkelig trenger noe som kan motivere deg til å komme deg ut. Da er våre «ferdige» arrangementer perfekt, hvor du bare har et oppmøtested og tidspunkt å forholde deg til. Det er bare å møte opp med tursekk, mat, drikke og godt humør, verre er det ikke:) Hvis turene bidrar til å få barn (og ikke minst de voksne) til å bli mer glad i å bruke naturen rundt oss som den lekeplassen den faktisk er, så har vi oppnådd mye! Bli med på tur da vel. Neste er den stemningsfulle fakkelturen søndag 4. desember kl 17.

Barnas Turlag – Bodø og Omegns Turistforening.

Last ned turprogrammet i pdf her: Turungen vinter og vaar 2011 og 2012

 

 

Vinter på vent

Høsten i nord har vært langt bedre enn tidligere år. Oppholdsvær og gode temperaturer har gjort at dørstokkmila ikke blei så lang!

Les videre

Fotballhelg – mer enn bare ball og spill

Så var det duket for atter en fotballcup, den siste i år. Espen spiller på Innstranda og selv om han liker treningene er det cup som er det helt store. Forståelig nok. Også for oss voksne er det spennende å stå på sidelinja å følge de små der de gjør hva de kan for å score mål.

Les videre