Nytt «bursdagsbarn» i huset

Pakker og tegning, ingen tvil hva som varmet mest:)

Det er ikke mer enn drøye tre uker siden det var bursdag i Kongleveien. Da var det Maria som blei 1 år. I dag var det far sjøl i huset, som feiret sin 37 års dag!

Les videre

God tur, bestemor Olafsen!

Vi visste alle hva som kom, likevel er det vanskelig å være helt forberedt.  Trøsten er at Sonja ikke plages mer, og er på tur ett sted bare hun vet om.

Les videre

Vi er lurt!

Jeg ble sjokkert da jeg for et par år siden fant ut hvor mye sukker det er i tilsynelatende «sunne» matvarer. Mange frokostblandinger og youghurt er så stappfulle av sukker at en like gjerne kunne plukka seg en pose smågodt. Derfor mixer jeg heller selv – enkelt, sunt og godt! Les videre

Tre dagers til ende…

Det er søndag og tredje og siste runde av Marias bursdagsfeiring er over. I morgen kommer hverdagen igjen. Den er jammen meg fin den og:) Les videre

Det var en gang….3.mai 2011

Maria blir født3. mai i 2011. Espen på 7 1/2 år er veldig klar for å bli storebror. Det hadde han vært i noen år allerede, og i mellomtida fikk han en katt siden det slett ikke var sikkert det noen gang ville komme en lillesøster eller lillebror. Men det gjorde det; for nøyaktig ett år siden kom lille Maria til verden!

Les videre