Kveldskos

Innimellom er jeg fysen på noe godt om kveldene, men er ikke intressert i å  stappe i meg godterier en heilt vanlig hverdag. Da er vaniljekesam med frukt tingen. Søtt og godt! Et godt alternativ til små og store unger også, istedefor youghurt som ofte er skjulte sukkerbomber.

Når kvelden kommer, tar jeg meg sjøl innimellom i å snoke i kjøkkenskapa etter «ett eller anna»? Heldigvis er det ikke så ofte jeg finner noe, for vi sørger for at det er lite «å hente» mellom helgene. Uansett er det lettere å avstå fra et eller anna kos hvis du har noe anna å tilfredstille kveldssulten med, spesielt hvis en har trent litt seint og i grunn er litt småsulten.

Hvis jeg ikke har lyst på brødmat, så lager jeg meg gjerne en skål med vaniljekesam (du kan bruke vanlig kesam med vaniljesukker i) og oppkuttet frukt som f.eks druer, epler, appelsin e.l – samme hva, ta det du har. Alternativt en heimelaga frokostblanding som denne.

 

 

  • Brødskive med banan er jo ganske godt, men man blir jo litt le brødmat innimellom. Og hvis man skal redusere (ikke kutte) litt ned på karbo, som en få for mye av i det norske kostholdet, så kan det være lurt å styre litt unna brød og banan :)

2 tanker om “Kveldskos

  1. Brødskive med banan er jo ganske godt, men man blir jo litt le brødmat innimellom. Og hvis man skal redusere (ikke kutte) litt ned på karbo, som en få for mye av i det norske kostholdet, så kan det være lurt å styre litt unna brød og banan 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.