Nytt «bursdagsbarn» i huset

Pakker og tegning, ingen tvil hva som varmet mest:)

Det er ikke mer enn drøye tre uker siden det var bursdag i Kongleveien. Da var det Maria som blei 1 år. I dag var det far sjøl i huset, som feiret sin 37 års dag!

Fullt hus!

Så er det litt styr og ståk med bursdag. Kakebaking. Rydding. Pakke inn gaver. Gjester på besøk. Kaffekoking. Servering. Unger. Mange unger = høyt støynivå. Hilsen på radio. Men så er det jammen i meg koselig også da. Spesielt siden det har vært veldig trist etter at bestemor Olafsen døde nylig. Det å bli satt litt pris på, sjøl om det kanskje ikke sånn sett er noe å «feire» ;). Men det er nå åssen man velger å se det. Jeg syns det er en finfin anledning til å jevnlig treffe familien i hyggelig lag. Spise gode kaker. Skravle. Og skravling liker vi 🙂 Rett og slett sette litt ekstra pris på den som har bursdag!

Heimelaga oreokake gikk ned på høykant. Oldemor Lore, tante Christin og Maria.

Gleden ved å se guttingen da han ga pappaen sin gaven og ikke minst den fine tegningen han hadde laga med noen fine ord på, er jo i seg sjøl verdt alt. Så bursdag er bursdag, ung eller (ikke fullt så) gammel 😉 Morro er det uansett, det er sikkert!

Gratulerer så mye med dagen, kjære Ørjan vårres. Vi er uendelig glad i deg!

Bursdagen er over, da må strømpebuksa på hodet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.