Tidenes flyshow!

Vi hadde riktignok gleda oss lenge til flyshowet i helga, men at Bodø Air Show skulle bli SÅ bra, var nesten utenkelig!

Det er ikke ofte jeg blir ordknapp, men etter to dager med fly, fart og morro blir en satt litt ut! Gjett om jeg er stolt over å være fra Luftforsvaret´ a?! Kan knapt bli bedre enn det vi opplevde nå. 

 

Vel, så hører du en og annen «gneldre» om lang ventetid på å komme seg inn og lang matkø, men hva kan man forvente da – med knallsol og opp mot 20 000 som skal inn på ett og samme sted. Jeg synes det gikk smertefritt jeg, køen gikk greit, vi hadde god plass inne på arenaen, mat og toaletter i mengdevis og masse fornøyde mennesker. Det handler vel i grunn om hva man vil fokusere på, tenker nå jeg. I tillegg til selve showet var jeg imponert over alle de aktivitetene de hadde for barn i alle aldre (go kart, simulator, rappelering, spilll, el-biler og hoppeslott, bare for å nevne noe. Så var det alle flya da, ikke bare de i lufta, men de på bakken som man kunne se, ta og føle på – i tillegg til at man kunne sitte i cockpit på mange av dem og tusle seg en tur inn i de største.

Det slo meg at dette var langt fra noe «guttegreier», for det som skjer i lufta har fasinert folk verden over «bestandig», og jeg vil påstå at man trengte ikke være filla flyintressert ein gang for å syns at flyshowet i Bodø var utrulig artig!

Nei, jeg tar av meg hatten for den innsatsen arrangørene og alle timene de frivillige har lagt ned i dette. Dette er virkelig en felles dugnad det står respekt av. Tenk å tromme sammen noe så enormt – og få det til i tillegg!

Så får det heller være at «hu mor» kledde barna godt, men seg sjøl heller dårlig, så det ble litt mye vind og litt våt og kald søndag som resulterte i en skikkelig forkjølelse. Men vet du hva? Det er det JAMMEN i meg verdt!

Se hjemmesida til flyshowet HER.

2 tanker om “Tidenes flyshow!

  1. Ser at det var flott arrangement. Vi var bare og kjørte rundt og så på utsiden. Men angrer litt nå ja. Litt travelt i går.. og i dag bare på utsiden. Men håper vi kan få et nytt arrangement en gang selv om de bygger ned forsvaret her i byen. Som forøvrig er synd. Fine bilder Hanne !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.