Sommerferie

Sommeren er endelig her og har brukt første ferieuka på hytta, på telttur og hjemme. 

Litt rart å ta ferie så tidlig, men da ferien til Ørjan ble satt opp, var det bare for meg å følge den. Først dro vi på hytta, og ut derfra en to timers marsj opp og inn på fjellet hvor vi kosa oss i telt før vi dro ned på hytta igjen. Fine feriedager. Bildene taler i grunn for seg selv 🙂 Dessverre fikk vi beskjed på vei hjem om at en nær kollega og venn var gått bort så altfor tidlig, det var bare så ufattelig trist – skjønner det ikke helt enda. Men jeg skal love vår kjære umistelige kollega at minnene skal holdes levende og vi skal nyte livet, hverdagen og feriene til fulle – akkurat som hun gjorde. Minnene lever evig og vi sees igjen <3

Her er en liten bildekavalkade fra de første feriedagene våre:

Telttur til Sagvannet (film)

Telttur til Sagvannet (pdf)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.