En smak av sommer…

Landegode har definitivt fått sitt rettmessige navn; ”det gode land”, for da Barnas Turlag Bodø inviterte Bodøfamilier med på tur til øya på utsiden av Bodø, var det et strålende vær og øya viste seg fra sin aller beste side! 

Med hurtigbåt bar det utover til den populære og kjente Bodø-øya, lørdag 9. Juni. Hele 90 små og store var med til øya da Vegard Bøthun og jeg var turleder for denne årlige turen. Da vi kom i land gikk vi langs en idyllisk grusvei med jorder og blomsterenger i ca 3,5 km til den flotte stranda Sandvika hvor vi grilla og leka masse. De tøffeste badet i havet. Etter noen deilige timer gikk vi videre i nye 3, 5 kilometer til Kvig hvor vi ble plukket opp av hurtigbåten  som tok oss tilbake til Bodø.

Det var mange som aldri hadde vært på øya før, og vi kan anbefale de som ikke fikk vært med oss i Barnas Turlag, om å ta turen på egen hånd – det går hurtigbåt frem og tilbake hver eneste dag 🙂 Sykkel og barnevogn kan enkelt tas med. God tur!

Vil du være med Barnas Turlag på neste tur? Se programmet her.

Se flere Bilder på hjemmesida til Bodø og Omegns Turistforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.