Fotballhelg – mer enn bare ball og spill

Så var det duket for atter en fotballcup, den siste i år. Espen spiller på Innstranda og selv om han liker treningene er det cup som er det helt store. Forståelig nok. Også for oss voksne er det spennende å stå på sidelinja å følge de små der de gjør hva de kan for å score mål.

At Espen valgte fotball som en av sine fritidsinteresser var nok ikke så veldig rart. Med en pappa som er langt over gjennomsmnittet intressert, så fikk Espen fotballen omtrent inn med morsmelka. For allerede før han ble født var Liverpool-solskjærmene og en liten drakt i babystørrelse på plass!
Som mamma kjenner jeg nok ikke den samme engasjementet, spesielt når det gjelder premier leauge, champions leauge og ellers hva de heter alle sammen. Men når det kommer til de lokale Rognancup, DNBcup og Banditcup SÅ snakker vi om et helt annet engasjement, ja!! 🙂 Uansett er fotballen viktig på mange måter, og langt utover det rent fotballfaglige; også samarbeid og samhold er to vesentlige verdier våre små håpefulle får med seg i livets ryggesekk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.