Aldri for gammel til bursdag

Jepp, fortsatt et bursdagsbarn 38 år gammel. Herlig!

Ingen overraskelse; bursdagen kommer hvert eneste år. Like sikkert; mange gratulasjoner, klemmer, gaver, kaker og kaffe. Og jeg inrømmer det gjerne; det er ganske så artig å ha sin egen dag 🙂

Det går ikke an å ikke like bursdager. Gratulasjoner fra morgen til kveld, ekstra hyggelig på jobb og kaffeselskap på ettermiddagen. Espen gutten vårres baka kake også på eget initiativ, tegna og skreiv kort og da smelter mammahjertet…..

Tror vi alle liker å bli satt litt ekstra pris på innimellom, og forhåpentligvis får man litt positiv oppmerksomhet mellom bursdagene også 😉 Dagen i dag var hvertfall fylt av positivitet – den starta egentlig i går hvor jentegjengen min kom på god mat og skravlings. Blei lite vin detta året da siden det er barn imagen ;).

Så var det kake på jobben, gratulasjoner i alle kanaler og kaffeselskap i heimen. Nå er kvelden her, og jeg sitter benka foran tv med «Norske talenter» og nyter en iskald Munkholm – fordi jeg fortjener det! Man blir jo 38 år bare en gang, tross alt 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.