2 årsdagen MIN!

Bamsemuffins, nam nam!

Bamsemuffins, nam nam!

For det var nettopp det det var for Maria; «MIN bursdag». Som så mye annet. MIN ball. MIN kopp. MIN kake. MIN pappa. 

Maria er som 2 åringer flest; høyt og lavt. Aktiv og nygjerrig. Og alt er MITT. Mitt, mitt, mitt!!  Og Maria er intet unntak (dessverre). Småfolk på 2 år er opptatt av «å finne seg sjæl», egosentriske, teste grenser og vil i det heile tatt veldig masse. Og vi skal vel i grunn være glad for det, for noe anna ville jo faktisk vært mer Unormalt. Men jeg tenker jo noen ganger at «håper jaggu meg denne prosessen varer så kort som overhode mulig» for så i neste øyeblikk være veldig søte der de går å passer på alt som er «mitt». Og spesielt når hu i neste øyeblikk hiver seg rundt halsen min og sier «MIN Mamma» <3

Fredag 3. mai hadde Maria vårres bursdag. Syns ikke det er lenge siden hu kom til verden. Og vips blei hu 1 år. Og nå er hu ei flott lita frøken på 2 år som har det veldig travelt. Artig var det å feire jenta vårres med huset fullt av småttiser den eine dagen og familiebursdag den andre. Her er et knippe bilder som i grunn taler for seg sjøl:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.