Prosjekt baby-øyhopping

Øyhoppetur med babyene til Landegode (19)Det starta med en ide på slutten av forrige svangerskapspermisjon. Nå er prosjekt «babyøuhopping» i full gang og vi er turister i egen by 🙂

For da jeg og min trillevenninne Anette kom på ideen, var det senhøst, kaldt og dårlig vær. Nå spiller i grunn ikke været noen rolle, men akkurat når det gjelder øyhopping og båttur så tenkte vi at så lenge vi faktisk kan velge når vi drar på tur, så kan vi like gjerne dra på en godværsdag.

Derfor var det ingen tvil om at dette var noe vi skulle realisere når vi nå på nytt skulle ut i svangerskapspermisjon sammen. Og flere av våre gode permisjonsvenninner fra forrige gang, var også denne gang i permisjon – for en flaks 😉 Vi skulle atter skape minner – sammen – som vi kunne ta med oss videre når permisjonen er over og hverdagslivet sånn det «egentlig» er, tar over :).

Første øy ut var Landegode som betyr «Det Gode Land». Og det er akkurat det det er. Med grusvei, grønt grass, fjell, hav, hvite strender, sauer, stillhet,….Tenk at dette yndige fotoobjektet som alle tar bilde av fra Keiservarden bare er 25 min unna med hurtigbåt. Og tenk at så mange Bodøværinger enda ikke har besøkt øya….stakkars dem 😉

Vi sjekka værmelding og jeg laga en «event» på Facebook og inviterte til tur 16. mai , både «gamle og nye» venner. Opplevelser er best når de deles! 5 damer med hver sin bebis dro avgårde, og dagen innfridde så til de grader. Det var så deilig der ute at vi nesten glømte av båten og måtte sette inn høygiret da vi skulle trille tilbake. Men det hadde vel ikke vært verste plassen å bli gjenværende på, verre var det at det var 17. mai dagen etter. Men vi rakk det med 10 minutters margin og alle dro fornøyde hjem. Bildene sier vel i grunn det aller meste 🙂

To be continued…..neste stopp er Helligvær og Kjerringøy!

Se også andre turer her.

 

 

 

 

5 tanker om “Prosjekt baby-øyhopping

  1. Tilbaketråkk: Med baby og barnevogn til Helligvær | ekte TURGLEDE

  2. Tilbaketråkk: Og vi hopper videre… | ekte TURGLEDE

  3. Tilbaketråkk: Fantastisk babybackpackertur!! | ekte TURGLEDE

  4. Tilbaketråkk: Ett levende eventyr | ekte TURGLEDE

  5. Tilbaketråkk: Ingen heime når far «steller heime»… | ekte TURGLEDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.