Ei herlig tid….

Babybjørn-tur til Hunstadtoppen (1)Så blei det ikke øyhopping denne uka, men vi har «hoppa» fra sted til sted likevel 🙂

Uka kan listes opp rimelig enkelt; Babybjørn (bæreele)-tur til Hunstadtoppen, kundekveld på Lekedilla, trening på Stamina HOT hvor Magnus måtte bli med på timen da barnepass-dama ikke kom, trilletur til Tussvann, trilletur til Keiservarden, Kulturkafe på skolen til Espen, Midnattsolrittet for barn, 3 års bursdag hos tvillingvenninnene til Maria og trillesøndagstur hjemmefra til byen for å dra på venninnebesøk mens Ørjan min dro på oldeforeldrebesøk med de to største. Så har jeg endelig begynt å rydde kontoret denne uka, det var på høy tid – men det blir liksom aldri «tid» til det…..rart med det! Kommer til å ta sin tid tenker jeg, for det er jo så mye anna ein må «rekke» først 😉

SÅNN, det var den uka, kort fortalt. Men ei sabla god ei, må jeg påpeke 🙂

2 tanker om “Ei herlig tid….

  1. Tilbaketråkk: Fantastisk babybackpackertur!! | ekte TURGLEDE

  2. Tilbaketråkk: Ett levende eventyr | ekte TURGLEDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.