Nok en bryllupsdag

Bryllupsdag på Ohma20130721_3087

Og nok ett år har gått. Hurra!

I går hadde vi bryllupsdag, og nå er det 11 år siden vi gav hverandre vårt ja og mye har skjedd siden 20. juli 2002. Ikke minst har vi fått tre herlige unger.

Vi er vel ikke av de som har storslått feiring hvert år, men en bedre middag prøver vi å få til. I år klaffet det ekstra bra, for nå har vi besøk av broren min med hans familie. Hanog kona hadde 16 års bryllupsdag dagen før oss, så storungene ble hjemme og passa en sovende Maria og vi voksne dro avgårde til byen. Med oss hadde vi Magnus som nå er 5 mnd da han ikke er «til å stole på» når det gjelder soving. Vi inntok den nye restauranten Ohma hvor vi kosa oss med en tre retters og god vin. I tillegg kom tante og onkel fra Kongsberg innom en tur da de er på bussferie inord, så det var ekstra kos. God mat og godt selskap. Kan vel i grunn ikke be om stort mer da 🙂

Her er artikkelen om bryllupsdagen i fjor med noen gamle og nye bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.