Bergtatt av Bergfesten

Bergfesten20130811_3244Lyden av bluegrassbandet Kunstgress nede på berget, akkompagnert av bølgeskvulpet fra havet rett bak. Utsikten til de majestetiske Børvasstindan, badende i sol. Duften av nygrilla lam og sprudlevann i glasset. Blide og fine folk; alle ingrediensene for en perfekt sommerfest!

Klikk for å se/høre en liten Smakebit!

Invitasjonen lød slik:

«Bodø har Børvasstindan, Bodø har Parken, Bodø har Kule folk, og Bodø har Den Store BERGFESTEN! Lad opp til Parken og bli med å feire oss selv og Bergan vårres på Nedre Hunstad. Vi stiller med god stemning, store griller, velkomstdrink (!), flere sauer godt marinert og stekt (!) og live musikk – og humorinnslag av høy klasse! – Du stiller med godt humør og masse venner!»

Så for femte år på rad blei den såkalte Bergfesten gjennomført i hagen i Regine Normannsvei 56. Der Helge og Kjersti bor. Rett borti gata bor venneparet Line og Vegard og i byen bor Erlend og Hanne. Til sammen utgjør disse tre parene arrangementkomiteen, som sørger for at vi andre kan komme til dekka bord og nyte verdens beste sommerfest – år etter år. Vi er jammen heldige vi!

Disse har skylda for at vi får en super sommerfest!

Disse har skylda for at vi får en super sommerfest:)

Dette blogginnlegget er en ren hyllest til disse seks (og de to flotte sønnene til Helge og Kjersi som også hjelper til masse!) som legger ned masse fritid for å få til en skikkelig vennefest hvert år. Alle som har arrangert noe som helst vet at det er veldig mye arbeid som nedlegges. Og denne festen, som på det meste har hatt 200 gjester, er intet unntak. Planlegging, gjennomføring og etterarbeid innebærer en betydelig innsats. En innsats jeg setter umåtelig stor pris på! Og mange med meg.

Jeg DIGGER positive folk som bryr seg om andre, elsker det sosiale og setter vennskap i sentrum. Derfor er jeg så glad for at nettopp disse seks er mine venner. Stolt over å ha sånne venner! Og sånne man får energi av. Man blir rett og slett bare glad. For ingen forventer en sånn flott fest, som er så fantastisk mye mer enn ett «vanlig» vorspiel i hagen. Men vi får det likevel, sjøl om vi ikke har bedt om det. Tusen, tusen takk for det!!!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.