Helga over alle helger

Endelig litt kjærestetid!!

Endelig litt kjærestetid!!

Så var årets happening over; Parkenfestivalen 2013. En fantastisk musikkhelg med gode venner. Hva mer kan man ønske seg? 

Jo, det samme en gang til! For det er den følelsen jeg sitter med, søndag kveld. Kanskje ikke sånn med en gang, men kunne lett hatt en helg av samme kaliber om ikke så altfor lenge. Vel, vi må dessverre vente ett helt år, men vi veit også at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves 🙂 Her er det bare å glede seg og ikke minst kjøpe billett tidsnok (julegavetips)!

Og like sikkert som at Parkenfestivalen blir gjennomført hvert år i august, kommer kritikken fra noen om musikkprogrammet, både på Facebook og i avisa. Jeg må le. Litt oppgitt. Er jo ikke overraska over at enkelte bare kritisere, men sjøl klarer jeg ikke å bruke mange kaloriene på engasjere meg i det. Det er jo tross alt helt frivillig å kjøpe en billett, det er ingen som tvinger en til å dra på festival. Dessuten er det vel bra fantastisk å få servert 30 forskjellige artister til en prislapp på kun 1295 kroner?? Skal man på konsert i «storoslo», må en gjerne ut med 6-700 for en halvanna times konsert, og det bare for en artist aleine! Syns vi skal være vannvittig glad for det varierte programmet, og heller fokusere på de artistene blant de 30 som vi liker ekstra godt istedefor de vi ikke har som favoritter. Det handler vel om å se glasset som halvfullt eller halvtomt. Mitt er alltid halvfullt, og den innstillinga har hvertfall gitt meg en bedre livskvalitet og mindre søvnløse netter (nå er det kun Magnus på 6 måneder som holder meg våken om natta 😉 )

Alle kan jo ikke like akkurat det samme, så det er jo klart Parkenfestivalen må gi folket en  bredde i det som settes opp. Trur uansett at minst 80% av de som kjøper billett er der fordi det skjer noe i Bodø, i byen vårres, som vi ikke vil gå glipp av. En mulighet til å gjøre noe annet, treffe venner, snakke kjenning, drikke øl og kose oss til musikk, uansett type. Sånn er det hvertfall for min del, I dont give a damn i forhold til hvilke band som settes opp, men sjølvsagt syns også jeg det er ekstra bra om det er noe jeg liker litt ekstra (og så langt har det vært det, hvert år! Noe annet går vel nesten ikke an. Hvis du ikke finner noe du liker blant 30 artister har du en sær musikksmak!). Jeg vil hylle Parkenledelsen for å ha klart å finne noe for enhver alle, også ytterpunktene. Det står det respekt av.

Vi var på plass år. Vi var her i fjor og noen år før der. Og guess what? Vi kommer igjen til neste år! Can´t wait!!!

Se også Parkenfestivalens hjemmeside for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.