Dessert til de små

Laga en blanding til som gikk ned på høykant hos Maria på 9 mnd. Og da hun var mett, spiste storebroeren opp resten:)

Hittil har ikke Maria fått ferdigyoughurt, mest fordi de er fulle av sukker. Heldigvis har det vært en del fokus på det i media, så det er jo ikke lenger sånn at man helt blindt tror at det  er supersunt det man kjøper. Likevel er det heller ikke sånn at det er det mest usunne i verden akkurat, og godt er det. Får man valget mellom potetgull og youghurt så er det jo ingen tvil om hva som er sunnest 🙂

Uansett er varene man kjøper på butikken som er «reinest» mulig det beste man kan putte i kroppen, og det er noe av det jeg er opptatt av i vår familie. Så i går når vi hadde spist middag blanda jeg sammen en liten dessert til lillemor, som falt i smak.

  • Småhakka banan
  • Opptinte blåbær (kjøp fryste, løse blåbær i pose som ikke er sukra)
  • Vaniljekesam (eller youghurt naturell)

Bland sammen og nyt! Godt for liten og stor!

PS: ha oppi litt multicrush (som har relativt lite sukkerinnhold), så får du en god voksenfrokost! Se oppskrift her til en variant med jordbær.

Blåbær + Banan = Sant 🙂

Se også fellesside med blogginnlegg om barnemat her.

 

 

 

2 tanker om “Dessert til de små

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.